Domů » Blog » Úpravá fotek online

Úpravá fotek online

http://fotomontaz.eu/ - Vytvářejte zdarma fotomontáže

http://www.resizer.cz/ - Na tomto webu najdete pár užitečných nástrojů a online grafických editorů určených pro online úpravu fotek přímo v prohlížeči. Úprava fotek je zcela zdarma, stačí pouze vybrat některý z online nástrojů pro snadnou úpravu.
Pokud potřebujete změnit pouze rozměr fotky, vyberte si jednoduchý nástroj přímo v menu
"úprava rozměru v px nebo v procentech". Upravenou fotku si poté uložíte zpět do počítače.
Dále můžete použít jednoduchý editor k menším úpravám jako je jas, kontrast, otáčení, ... ten naleznete v menu "Úprava fotky". V případě, že potřebujete na fotce udělat více úprav vyberte si některý z online editorů, který přináší více možností. Navíc na stránkách najdete i pár užitečných programů pro správu a úpravu fotek, které si zdarma můžete stáhnout.

http://www.loonapix.com/cz - Jeden z dalších online upravy fotek ...

http://www.perfectphoto.cz/?lang=CZ - Stránky PerfectPhoto jsou navrženy pro online úpravu fotek. Můžete si zde jednoduše a rychle upravit jas, kontrast, otočení, oříznutí, zmenšení fotky a další. Všechny úpravy se provádějí v přehledném a jednoduchém prostředí.

http://pixlr.com/o-matic/ - Online uprava fotek

Úprava fotek online
Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace